söndag 10 januari 2010

Rikets sal.

Imorron måndag öppnar den: Rikets sal - det roligaste du sett på nätet sen ... tja, 1000 apor? Ett gäng lastgamla humorarbetare i tredje rikets största stad har slagit sina sjuka hjärnor ihop och i den smällen föddes en sajt späckfylld med skämt och gags och - förutsätter jag - perfida påhopp på perifera publika personer.

När jag säjer "späckfylld" så menar jag teoretiskt späckfylld. I nuläget är den ju rentav späcktunn. Ta det bara lugnt, sitt ner, håll i hatten och hästarna - den kommer att bli späckfylldare och späckfylldare vad det lider.

Själv kommer jag varje vecka att medverka under rubriken "Gubbhyllan". Första avsnittet handlar (naturligtvis) om Snoddas. I fortsättningen kommer vi att ställa in siktet på Gösta Bernhard, Jarl Borssén och Ingmar Bergman.

15 kommentarer:

Pidde sa...

En gång ringde Jarl Borssén till mig och berättade att han hade en sköldpadda.

Ingrid sa...

Varför är Carl Bildt förklädd till försäljare av californiska jordgubbar? Eller är det detta han menar med internationella toppjobb?

Wise sa...

Men för bövelen, det har nu varit den 11/1 första i snart nio timmar och ingen sida uppe. Vän av ordning börjar ifrågasätta upphovsmännens samhällsansvar.

Kalle Lind sa...

Wise: jag gissar att du har märkt att den finns där nu och redan är späckfylld.

Erik sa...

Hmmm...är det min tekniska begåvning det är fel på här? Jag kommer fortfarande bara till jordgubbs-vitsen och inte vidare.
Erik

Wise sa...

Kalle - Eh, nä.

Wise sa...

Men NU fungerar det, hurra :)

Anonym sa...

Jag gissar att du menar "rikets tredje största stad" och inte "tredje rikets största stad". Annars måste jag nog omvärdera dig en aning.

johabbed sa...

Anonym: Jag gissar att det är en hänvisning till denna moderna klassiker inom felsägningar: http://www.youtube.com/watch?v=0djLA8bCiT0

Gubben Far sa...

Ja för det är väl Karlskrona som är tredje rikets största stad i Sverige?

Pidde sa...

När jag kollade Rikets Sal igår, fanns där en fruktansvärd massa material. Jag hoppas de inte kommer att uppdatera lika mycket dagligen. Det kommer bara sluta med att man missar en massa material, eftersom man inte orkar/har tid att kolla allt. I värsta fall slutar man kolla sidan helt.

Anonym sa...

johabbed: aha! Jag var som synes inte bekant med den, tack. :)

Pidde: instämmer. Det blev information overload direkt.

Anders sa...

Gubben Far: Om du avser Sd-röster i senaste valet så är svaret nej.

I Karlskrona var röstetalet 9,6%
I Landskrona var det 22-23 %

----------------------------

Beträffande Rikets Sal... i Skellefteå råkade den församlingen ut för busstrecket att någon kreativ själ möblerade om bland bokstäverna på väggen och råååkade trolla bort en bokstav också, resultatet.. tja:

Rikets As

;-)

Anonym sa...

Tycker det känns lite sådär när det ska storlanseras ny "humorsajt". Nu ska vi gå hit, och det ska vara roligt. Då blir det nästan lite motstånd innuti en. Jag gillar att få min humor mer gradvis framsmugen, än som ett webtivoli. För det väcker motståndsreaktionen "det här är väl inte så kul? ska jag skratta nu? nää"

Dennis sa...

Då kanske de inte är så kreativa i Skellefteå ändå, för på annat håll har Rikets Sal ändrats om till Skitarsle.