måndag 19 april 2010

TV-shop.

Nu är den väl i princip här: boken som tar upp en del av det som de flesta andra böcker inte tar upp. "Människor som gått till överdrift" är titeln samt innehållet. Som den nasare alliansen tvingar oss stackars kulturarbetare att vara, försöker jag i filmen kränga mej själv. Det går väl ungefär lika bra som det hade gjort om jag försökt kränga nån annan.

14 kommentarer:

Kringlan sa...

Du borde ju lägga den här på RS, med nån slags länk till adlibris eller liknande. Men det utgår jag ifrån att du redan tänkt.

Mange sa...

Jag laddar frenetiskt om Adlibris och Bokus och köper där jag först ser att bevakaknappen bytts mot en köpknapp.

Erik sa...

Inte ett ljud från Adlibris om att den nu går att köpa. Svagt.

Sweex sa...

ruggigt bra antisälj pitch, ska genast beställa ett exemplar!

Mina två cent sa...

Jag ska också köpa boken trots filmen. Gillade den förra boken. Speciellt omslaget och dimensionerna. Och mer av samma kan ju inte vara fel. Förutom i fall som ebola, Hitler etcetera. Tummen upp!

Rebecca sa...

Sådärja uppskyltat o klart vid hedersplatsen kassan med den nya boken. När pocketen släpps kommer den också ligga där. Akademibokhandeln Entré är platsen.

Ivan sa...

Ptja, jag köpte totalt fyra ex av den förra boken, så jag antar att det är lika bra att jag låter min bevakning på internetbokhandeln bli fyra ex direkt. God gåva.

Ron Obvious sa...

Mitt ex kom redan i går. Bra jobbat, CDOn.

Anonym sa...

Är det "Fem myror"-skivan som man ser längst fram i skivbacken?

/Bengt Ernryd

Mange sa...

Här sitter man i godan tro glatt uppdaterad med senaste bevakningsteknologin och lik förbannat ligger man ändå efter. Nåväl, boken är beställd. Precis nu!

Isidor sa...

Jag har också köpt. Det ser ut som om du redan blivit rik.

Mikael sa...

Köpt och sträckläst. Stor underhållning! Tack!

Danne sa...

Nya boken är kalasbra! Skrattade högt åt kapitelet med svenska sjuttiotalssvenskar. Därför bjuder jag tillbaka med en sång vi gjort: http://www.intetnytt.se/humor/42-ovrigt/497-daniel-westling-som-en-kung

Hampus sa...

När kommer den som pocket?

Jag är fattig!