söndag 19 juli 2009

Ännu en teaser.

Äsch vad fanken, här kommer en Melander till. Han var ju alldeles makalöst cool i sin ungdom. Och gubben till höger om honom är naturligtvis Thorbjörn Larsson. Han är kanske inte cool på det viset.I morron kör vi järnet. Gubbparaden väntar i pajplajn.

6 kommentarer:

Nonsensakuten sa...

Man känner igen Torbjörn Larsson, om man säger så...

Clas sa...

Funderar på ...
Melander hade en egen spalt i Aftonbladet som han kallade för "Farbror Sven" ... Jag minns det som det absolut mest usla som gjort. Kunde kanske vara värt att kolla upp för dem som har tillgång till gamla tidningslägg.

Frank Bonnevie sa...

Hej Kalle!

Går det att få bilden på Sven och Thorbjörn i en större version? Jag skulle vilja printa ut den på vår coola Docucolourtryckare på jobbet.

Walker sa...

Melander & framförallt Thorbjörn Larsson ser hämtade ur ett Ratte-album. Men håller om att Melander en gång i tiden såg vansinnigt cool ut.

Kalle Lind sa...

Clas: alla har tillgång till gamla tidningslägg. Än så länge är biblioteken fria och för alla. Jag tackar dagligen för detta.

Frank: nja, upplösningen blev redan rätt kass. Bilden kommer från boken om Aftonbladet - med den allt annat än klatschiga underrubriken "175 års kamp för tryckfrihet och ökad upplaga". Nån med bättre scannerfingrar än jag kan säkert trolla ihop nåt.

Frank Bonnevie sa...

Kalle! Tack i alla fall, jag som inte är så haj på det här med internet lyckades tanka ner din bild. Den blev "sådär" rent trycktekniskt sett. Men varje gång mina ljusblå vilar på Thorbjörns scarves blir hela min uppenbarelse tokförtjust.