söndag 28 februari 2010

Så sorgligt.

Man trodde ju att han kunde överleva på royalties. Den där Meryl Streep-musikalen gick väl bra? Annars borde ju Björn kunna låna honom nån överbliven mille.

11 kommentarer:

Geobastard sa...

Är inte shiatsu en sorts jycke? Trycker de en hund mot folk?

mohsart sa...

Får man publicera epostadress och telefonnummer till folk sådär?

Kalle Lind sa...

Mohsart: får och får, det kan ju inte vara några hemligheter eftersom han själv låtit sätta upp lappar över halva Malmö. Men visst, point taken. Massage-Benny har rätt till ett privatliv.

Tessan sa...

En vän till mig är döpt till Björn. Han heter Borg i efternamn. Jag förstår liksom inte riktigt hur familjen tänkte.

Anonym sa...

Geobastard: Du tänker på den kinesiska hundrasen shi-tzu.

babylemonade sa...

Vad är det roliga? Att han heter samma sak som en ABBA-medlem du är ohälsosamt fascinerad av? Eller har jag missat något insidejoke?

Anonym sa...

Nu kom jag att tänka på Tina Turner och Tina Thörner.

/Paul W

Kalle Lind sa...

babylemonade: nä hörrudu, det är under min värdighet att svara på frågan "vad är det roliga?".

Nathalie sa...

Hej!
Jag arbetar som redaktionschef på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom tre veckor) och vi samarbetar med förlaget som ger ut magasinet ”ALLT OM HOTELL OCH RESOR”.

Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.
Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra?

En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.
Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.
MVH Nathalie

Wulfahariaz sa...

Jag tycker att Nathalie är tråkig.

dr. No sa...

Wulfahariaz: Det är hon. Men det var ju fint där på slutet, med miljöhänsyn och allt. Frågan är om inte Kalle kan få Nathalie att komma tillbaka och publicera sin nystartade sajts värderingspolicy här också?