onsdag 1 april 2009

Tillökning.

Det här är inte en ditt-och-dattblogg om lite vardag och lite fest och lite skor man sett i en affär och tänkt köpa men inte gjort för visst har allting blivit dyrare och lite tvätt man tänkt vika men guuud vad det är trist att vika tvätt och lite fika med nån väninna och lite bilder på latten och lite bilder på muffinsen och lite barn och lite man (tänk om han kunde vara lika snabb med dammsugaren som med golfklubban!) och lite osorterade tankar om ett teveprogram man just sett och som alla andra också just sett och kommenterat.

Det här är en gubblogg. En blogg om gubbar. Punkt.

Att jag nu stolt förkunnar att min fiancé igår tisdag nedkom med en fyrakilosklimp med vackra ögon och blåa kinder är enbart för att han kommer att föräras mellannamnet Beppe.

(Här hade jag tänkt mej en illustration med en bebis med inklippt Beppe-skägg, men jag är inte så bra på Photoshop.)

25 kommentarer:

Nonsensakuten sa...

Stort grattis!
En liten gubbe till...

Anonym sa...

Hurra och grattis!

Repoman sa...

Men jisses vad skoj!
Massor med knarriga grattis från alla oss skäggiga gubbar!

Gubben Far sa...

Gratulerar så mycket! När kan du börja indoktrinera? Redan vid dopet, tydligen.

Min son lärde sig ordet gubbe tidigt. Två år gammal satt han i vagnen och kommenterade förbipasserande, först en man: "Gubbe!", så ännu en man: "Gubbe till!"

dr. No sa...

Gratulerar.

Oskar Forsgren sa...

Blåa kinder?

Lasse sa...

Grattis om det är sant, och kul om du skämtar oss aprillo. Gårdagens inlägg blev plötsligt ännu roligare. Din fiancé föder samtidigt som du sitter och bloggar om festtraktörerna Ulf & Kicke.

Anonym sa...

Ett rungande grattis!

Nu väntar vi bara på nedkomsten av den lilla boken så är babylyckan total!

Allt gott,

redaktör Pettersson

Anonym sa...

Då är det väl hög tid att du äktar din fiancé så du slipper leva i synd! :P

/Paul W

Anonym sa...

Grattis./Augustin

Articuno sa...

Gratulerar!

dr. No sa...

Med Lasses kommentar i ryggen kan man ju konstatera att man är lika blåst som den stackars tioåring som en gång cyklade hela vägen till utkikstornet i min gamla hemstad för att titta i det nya astro-teleskopet som hade byggts där, bara för att få reda på att det hela var ett lömskt spratt spelat av lokaltidningen.

Jag är vederbörligen näsdragen!

att älska alex schulman sa...

jag som just besökte sidan för att få reda på vad denna blogg handlar om kan inte annat än gilla detta inlägg. stort grattis till sonen!

mindre grattis till sonen som tvingas heta beppe :S

/hiro

Ulf sa...

Ett stort grattis,och inte bara till dig utan även J. och L.

/ Ulf S

Kalle Lind sa...

Samtliga: tack för gratulationer och nej, det är inget aprilskämt (även om det hade varit förbaskat roligt). Blåa kinder hade han för att han hade lite navelsträng runt halsen, Beppe ska han heta för att matcha sin storebrors mellannamn Cornelis och sin fars bloggs namn.

Urban sa...

Även jag ber att få gratulera (och misstänker att han inte kommer att få någon rakapparat i födelsedagspresent när han fyller 13).

Var det hårda förhandlingar om namnet? Av någon anledning har jag fått för mig att din fiance inte är fullt så gubbfrälst men det kan jag ju ha missuppfattat.

U.J.

Kalle Lind sa...

Urban: få människor är lika gubbfrälsta som jag (även om hon, till skillnad från mej, faktiskt t.o.m. ligger med en skäggig man). Men som psykolog vet hon att med rätt stimuli kan man få människor att göra vad som helst. Och är två gubbnamn allt jag kräver för att bete mej anständigt är det ett litet offer.

Arvid sa...

Grattis!
Håller med om att tisdagens inlägg blir extra roligt i och med denna nyheten.

Blir det en tredje röstar jag för att han sa heta Ulf-Kicke (inget löjligt mellannamn utan ett med gediget bindestreck).

Kalle Lind sa...

Arvid: tack för grattis. Vill bara lite snabbt skjuta in - så att inga missförstånd uppstår - att du inte har rösträtt.

Iris sa...

Grattis till nykomlingen och grattis även till att din nya bok tycks väldigt populär! Bokade den hos AdLibris den 22/3 och fick igår mail från dem med beskedet att "Vi måste tyvärr meddela att nedanstående boken inte kommer att levereras till dig då den är tillfälligt slut hos vår leverantör". Eller vad har hänt?

Pseudonaja sa...

Hurra och grattis!

Nils sa...

Det gratuleras vederbörligen, och nu vet du också att jag läser dig slaviskt. Pling-plång!

Eva sa...

Hjärtligt grattis från en trogen läsare!

cecber sa...

Stort grattis :0)

Dan sa...

Grattis!