fredag 19 november 2010

Äntligen! Kupé ger svaret!

Han blev informationschef hos ÖIS.

8 kommentarer:

Nonsensakuten sa...

-Grabbarna åker på träningsläger till Cypern. Jag har gett dem ett enda råd..jag sa till dem: Killar, glöm inte tandbosten!

Lawrence sa...

Geigert? Gaisaren? Skulle inte tro det va...

Kalle Lind sa...

Lawrence: tro vad du vill, men det är sanningen. I intervjun förklarar han dessutom att han egentligen är Djurgårdare. På Kanal Lokal i Götlaborg gjorde han tydligen program både för Makrillarna och Änglarna, så det verkar vara en jävla fotbollssoppa i huvet på Geigert.

Clas Kristiansson sa...

Kan gott tänka mig att han jobbar för ÖIS.
När jag arbetade för TV21 i Göteborg så gav vi Jocke hans första uppdrag som programledare. Det var ett program som hette Tre till Fyra. Ska blogga om det någon dag.
Då frågade jag vilket fotbollslag han hejade på
- Västra Frölunda, blev svaret.

Stoffe sa...

Om man har svårt att tro det så är det bara att knalla in på ois.se själv och se efter...

http://fotboll.ois.se/ovrigt/press+amp%3b+media/7788/Sida.aspx :

"Övriga frågor gällande Press, Media och Arrangemang:

Joakim Geigert - joakim.geigert@ois.se"

Lawrence sa...

Tack (tror jag) för all upplysning. Vilken tur att hans GAIS-pappa slapp vara med om all denna sörja då, eller har ni andra bud kring detta också?

David sa...

Apropos ingenting så är man såklart grymt stolt att man inte är GAIS:are, Ängel, eller för den delen ÖIS:are, utan tillhör det lyckliga fåtal vars lag slutade sexa i Allsvenskan och kan associera sig (på något vis) med de tokiga danskarna som brukar poppa upp på denna blogg (eftersom de höll till på Blekingegatan...)

Vad jag egentligen tänkte säga var att jag fick Proggiga Barnböcker i torsdags, att jag har plöjt igenom den nu och att jag vill hävda att det är en kulturgärning att Kalle L har gjort mig uppmärksam på varför jag kallar min mor och far vid deras förnamn och känner mig illa till mods när jag ser en statsminister eller företagsledare...

Skrämmande... men jävligt underhållande!

MVH
/David, född -78

Urban sa...

Jag fattade ingenting men sedan jag slagit upp karln på wikipedia konstaterar jag att han väl måste vara en av de yngsta som förärats taggen "bortglömda gubbar".

Minns "Glöm inte tandborsten" som ett av många märkliga program som väl inte blivit mindre märkliga men på den tiden var det liksom så att man skulle titta på tv.
Antar att Kalle Lind hade ett lite varmare förhållande till det än jag eftersom det enligt Wikipedia ingick ett inslag då en bortglömd kändis (sad celebrity) uppträdde.

När kommer förresten någon att ta sitt ansvar och göra den stora analysen av "tandborstens" tronföljare (om än med något trängre idé-spann) "Rena natta"?

U.J.