tisdag 24 februari 2009

Kollegieblogg.

Det finns människor omkring mej som påstår att den här bloggen är smal. Själv tycker jag den är påfallande bred, eftersom jag skriver lika mycket om nöjesgubbar från sextitalet som nöjesgubbar från sjuttitalet. Hursomhelst är den betydligt bredare än bloggkollegan Men who look like old lesbians, som samlar bilder på - män som ser ut som gamla flator.

Och jag vill nog hävda att jag också har ett bredare anslag än den mäkta läsvärda Världshistoriens 101 bästa judar, som listar - världshistoriens 101 bästa judar. Inte nog med att den är välskriven och initierad, det är dessutom på tiden att någon med mycket fritid tar sej an att en gång för alla slå fast vilka semiter som är de bästa. Det har de ju själva bråkat om sen Abrahams tid, så det är väl egentligen bäst att låta några gojim avgöra.

Och Katastrofala omslag - som samlar bilder på katastrofala omslag - förutsätter jag att ni redan läser. Om inte: låt er inte avskräckas av att mannen bakom kallar sej nåt så studentikost som "Herr Dryck" och har en hang-up på att byta bakgrundsfärg på bloggen. Texterna är ännu festligare än omslagen. Och omslagen är nästan lika festliga som texterna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Apropå män som ser ut som gamla flator, har du någonsin lagt märke till hur lika Bingo Rimér och Tiina Rosenberg är?

Balloonfighter sa...

Jag har skickat in förslag till Men who look like old lesbians men ännu inte fått någon av dem upplagda.

Jag föreslog Horace Engdahl, Hans Wiklund (oväntat lik en flata på vissa bilder), Janne Schaffer och Magnus Carlsson. Den sistnämnda var dock inte mitt förslag.

Anonym sa...

Ämnet verkar vara manliga flat-look-a-likes.
Nils-Emil Ahlin är mitt förslag.
Och Magnus Härenstam.

Anonym sa...

Och nämnde Sven Wollter samt prästen Lars Collmar.

Martin Janzon sa...

Det lönar sig med länkande: Tack vare länken till vår judeblogg har jag nu upptäckt att du inte bara existerar, utan också ska släppa en bok som handlar om kända kulturgubbar. Ditt ämnesval är så befriande ohippt att jag allvarligt funderar på att köpa mig en kopia.