söndag 22 november 2009

Bloggavbrott.

Överlupad av arbete - böcker som ska skrivas, radioprogram som ska göras, barn som ska snytas - gör jag som hårt skapande män har gjort i alla tider: lämnar landet. Det här låter antagligen lika konstigt för er som det gör för mej, men jag sticker till Mauritius mer eller mindre nu. Där kommer jag antagligen inte att trilla över några gubbmemoarer så vi hörs igen i december.P.S. För att inte låta ännu mer otäckt självupptagen än jag är: jag tar åtminstone mitt ena barn med mej.

10 kommentarer:

Johansson sa...

Lottar ni om vilken unge som får följa med?

"Sorry, du får stanna hemma och kratta löv i regnrusket. Jag sa ju att du inte skulle ta den korta stickan."

Anonym sa...

Det är väl inte skilsmässa på gång??

Frank Bonnevie sa...

Du åker till vaniljsexets förlovade land utan frugan?

Burberry Fields Forever sa...

Ha det produktivt i värmen!

Ördög sa...

Aj tusan. Får jag göra en försiktig gissning - du håller på med en uppföljare till din bästsäljare, en bok med titeln "Djur det varit synd om", och siktar på att få en pratstund med den sista dronten?

Vila ordentligt och återkom med förnyad bloggarkraft när du känner för det!

Wise sa...

Saknar dig redan.

gubben far sa...

En reklamkampanj för Finlands järnväg (vr) hade som slagord "Time-out för far". De hade väl lyssnat på Mona Sahlin. Men det handlade om familjekupéer. Egentligen var det en misslyckad översättning av "lisäaika isälle", för så heter ishockeyordet på finska och betyder ordagrant "mer tid för far". Då förstår man poängen. Ta dig din mer-tid du. Men nog finns det modem på Mauritius?

CandyboX Collector - nu 716 unika tablettaskar ! sa...

Och då blev det ju genast synd om de barnen som ej fick följa me ! :(

Anonym sa...

Små barn skiter ju ganska mycket i om de är i Herrljunga eller på Maldiverna så länge de har roligt och känner sig trygga, så varför lägga pengar på att transportera dem över halva världen?

Kalle Lind sa...

Anonym: du har lite rätt och lite fel. Åtminstone min femåring känner stor skillnad på femgradig snålblåst i Malmö och tjugofemgradig utepool i Indiska oceanen.