tisdag 2 december 2008

Rapport från Sveriges Radio.

Tjuvfotat på P3 Hiphop-redaktionen.

7 kommentarer:

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Kalle!
Idag är du mitt bloggtips i min adventskalender.
Fösta gången jag kommenterar här (tror jag) men jag har läst dig ett tag.

I lönndom!

Kram och en god jul.

/Klaus AKA Tyskungen

Anonym sa...

Kroppslotion med kokosmjölk?
Ska man äta den?
Hmm

Anonym sa...

Tänkte lämna den milda kroppslotionen i fred och faktiskt bara lovprisa dig för den underhållande julkalendern. Det kan bero på att jag är maniskt intresserad av Hej Domstol men jag tror att den faktiskt är bra på riktigt. Till saken hör att jag vikarierar som förskolelärare och bland barnen är den riktigt uppskattad. De är visserligen oftast väldigt töntiga men jag tror ändå att de duger som måttstock.
Sammanfattning: Görbra

Kalle Lind sa...

Klaus-Peter: jag tackar för uppmärksamheten. Det gav utslag i statistiken. Fast mest påverkad blev statistiken av att jag är en av ytterst få som skrivit nåt om den teveman som sköt mot polis på Gotland i natt. Googlar man på hans namn, hamnar man lätt här.

Björn: med "bra på riktigt" menar du att julkalendrarna är bra även om man inte har ett två år gammalt radioprogram om trams och gubbar i bakhuvudet? Jag hoppas verkligen att det är så, för jag tror inte att målgruppen har nåt vidare förhållande till Hej domstol. Vi är f.ö. två som skrivit, och Måns jobbade aldrig med Hej domstol.

För övrigt gillar jag att du kallar dina förskolebarn töntiga. Det känns politiskt korrekt.

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Kalle: You are vällkum! Mitt enda mål med min blogg är att haussa andra bra bloggare. För det behövs fler där uppe på "toppen". Det mesta vi möts av är ju skräp.

Kram,

Klaus

Anonym sa...

För det första så är jag väl medveten om att Måns Nilsson också skrivit manus och att han faktiskt inte varit med i Hej Domstol, men jag tyckte det kändes konstigt att berömma honom här på din blogg. Du kanske hade blivit avundsjuk. Och för det andra menade jag med "bra på riktigt" att jag inte är den rätte att bedömma kvalitén på serien eftersom jag är på en sådan fanatisk nivå att jag nog hade tyckt den varit förstklassig hur jävla dålig den objektivt sett ändå varit.
För det tredje så kan min strävan efter att vara politisk korrekt likställas med min strävan att Jehovas vittnen ska få regeringsmakten i Sverige. På ett ungefär.

Unknown sa...

En av många intressanta saker med actionscenerna på Gotland i förrgår är att nationella insatsstyrkan sköt honom först en gång i benet, sen en gång i andra benet. Här får vi gissa att Tobbe inte längre stod upp, men dom influgna poliserna tyckte det var säkrast att fälla bytet med en extrakula i bröstet. Det hade ju dessutom varit trist om dom åkt ända från Stockholm bara för att skjuta två skott.
Det vilar ju också en viss ironi i att hans ungdoms actionfilmer aldrig blev så spektakulära som hans real life-satsning på gamla dar.